Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку чемпіону України з легкої атлетики, співзасновнику і Президенту Федерації шейпінгу України  Василю Мар′яновичу Гумену за подаровану книгу.

 

56

Гумен В. Шейпінг в системі фізичного виховання вищих навчальних закладів: монографія / Василь Гумен. – Львів : Українські технології, 2016. – 228 с.


   У монографії розглянуто і науково обґрунтовано доцільність застосування модифікованих шейпінг-програм у фізичному вихованні вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації. На основі аналізу вітчизняних та закордонних літературних джерел виявлено проблеми системи фізичного виховання вищих навчальних закладів щодо змісту навчальних програм та ставлення студентів до урочної форми занять і їх оцінки. Дослідженнями автора доведено можливість застосування модифікованих шейпінг-програм в урочній формі фізичного виховання. Також досліджені провідні мотиви, які спонукають студенток до занять фізичними вправами. Перевірено ефективність досліджуваної та чинної програм з фізичного виховання щодо можливості самостійного вибору кожною студенткою інтенсивності виконання фізичних вправ залежно від самопочуття і стану їх працездатності у кожному занятті.
   Видання буде корисним для науковців, дослідників системи фізичного виховання та викладачів вищих навчальних закладів.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах