Висловлюємо щиру подяку асистенту кафедри образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, дизайну та методики їх викладання Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Наталії Володимирівні Рублевській за подаровану книгу.

 

262

Історія зарубіжного мистецтва: навчально-методичний посібник. Ч. 1 / О. Г. Панфілова, Н. В. Рублевська, І. І. Тарасюк. – Тернопіль : Вектор, 2016. – 172 с.

 

   У посібнику розкрито основні питання з історії зарубіжного мистецтва від античності до XVI ст.. Він є першою частиною двотомного видання. Ґрунтовні знання широкого географічного та часового діапазону розвитку мистецтва є невід’ємною умовою підготовки висококваліфікованих фахівців. Одне з основних завдань курсу - збагнути духовний досвід людства, вивчаючи історію мистецтва. Тому необхідно знайомитися не тільки з творами мистецтва, але і з біографіями художників, що віддображають ідеали свого часу.
   Посібник рекомендований студентам мистецьких факультетів, педагогічних коледжів, вчителям образотворчого мистецтва, керівникам художніх студій та шкіл, слухачам курсів підвищення кваліфікації працівників освіти.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]