Висловлюємо щиру подяку кандидату географічних наук, доценту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Ярославу Омеляновичу Мариняку за подаровану книгу.

189

 

   Організація туризму : навчальний посібник / за загальною редакцією доктора економічних наук, професора В. Я. Брича. – Тернопіль : ТНЕУ, 2014. – 448 с.

 

   Навчальний посібник сприятиме формуванню у студентів теоретичних та практичних знань з питань організації туризму. У посібнику розкрито особливості регулювання туризму на міжнародному та національному рівнях, охарактеризовано організаційні засади створення та діяльності туристичного підприємства, описано технологічний процес проектування, розробки та збуту турпродукту, висвітлено особливості співпраці туристичного підприємства з постачальниками та діловими партнерами, розкрито особливості організації послуг транспортування, розміщення, харчування та екскурсійного обслуговування туристів, висвітлено можливості інформаційних технологій в організації туризму.
   Навчальний посібник рекомендовано для студентів напряму підготовки «Туризм» галузі знань «Сфера обслуговування», викладачів, аспірантів та фахівців, які вивчають питання туристичної індустрії.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах