Висловлюємо щиру подяку кандидату географічних наук, доценту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Андрію Васильовичу Кузишину за подаровані книги.

149

Scientific letters of academic society of Michal Baludansky / editorial advisory board:  M. Varchola, M. Badida, Y. Boshitskiy [and other]. – Kosice : [w. p.], 2016. – Volume 4, no 6. 193 p.

150

Кузишин А. В. Історія туризму : навчальний посібник / Андрій Кузишин. – Видання друге. – Тернопіль : Вектор, 2016. – 304 с.

 

   В навчальному посібнику розглянуті основні періоди розвитку туризму та гостинності на фоні історико-культурних, соціально-політичних процесів вітчизняної та світової історії. Подано характеристику головних етапів розвитку міжнародного і вітчизняного туризму. Розглянуто особистий внесок окремих особистостей у становлення і розвиток туристичної справи та сфери гостинності. Визначено характерні тенденції розвитку туризму в різні історичні епохи та перспективи в сучасному світі.

   Навчальний посібник розроблено на основі нових стандартів освітніх програм з підготовки фахівців з напрямку «Туризм», що спеціалізуються в галузі туризму та гостинності.

191

Водно-болотні угіддя Поділля : монографія / за ред. Балашова Л. С., Любінської Л. Г., Матвєєва М. Д., Касіяник І. П. – Кам'янець-Подільський : ТОВ «Друкарня Рута», 2015. – 240 с.

 

   У монографії відображені географічні, флористичні та фауністичні особливості водних і болотних екосистем Поділля. Наведені результати дослідження антропогенного впливу на природне середовище та його біотичну і географічну складову. Описано модельні об’єкти водно-болотних угідь Поділля та обґрунтовано створення нових ВБУ міжнародного, національного та місцевого значення. Розроблено менеджмент-плани для окремих видів рослин і тварин та плани управління для водно-болотних угідь Поділля.
   Для науковців, викладачів, студентів, вчителів, представників виконавчої влади та місцевого самоврядування, природоохоронців.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]