Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку  Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці  за подаровану книгу.

82

Яків Гніздовський: «Життя людини — тільки недосконалий відблиск її власної мрії» : бібліографічний покажчик / Департамент культури, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації. Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека; уклад. Л. Оленин, авт. вступ. ст.

Н. Собкович; кер. проекту й наук. ред. В. Вітенко; ред. О. Раскіна. — Тернопіль : Навчальна книга — Богдан, 2015. — 192 с. — (Родом з України : вип. 9).

  

   Пропоноване видання є даниною пам'яті одному з найвидатніших художників XX століття Якову Гніздовському, який завдяки талантові та наполегливій праці здобув визнання й світову славу. У посібнику зібрано й систематизовано альбоми мистця, книги та періодичні видання, які оформляв графік, його мистецтвознавчі студії, а також літературу та електронні ресурси про нелегкий життєвий шлях, здобутки та значення творчості нашого земляка для української культури.
   Бібліографічний покажчик мас на меті допомогти науковцям, краєзнавцям, шанувальникам українського мистецтва осягнути велич дивовижного таланту Якова Гніздозського. оцінити філософську глибину його творчої спадщини — і за змістом, і за формою.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах