Висловлюємо щиру подяку  кандидату географічних наук, доценту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Мариняку Ярославу Омельяновичу за подаровані книги.

Мариняк, Я. О. Основи статистики : навчально-методичний посібник / Я. О. Мариняк. – Тернопіль : Вектор, 2012. – 108 с.

  У навчально - методичному посібнику розглянуто основні розділи статистики. У ньому пропонуються задачі для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Теми подано відповідно до програми курсу. Весь навчальний матеріал поміщено у сім практичних робіт, де подано питання теоретичного блоку, перелік рекомендованої основної та додатковою літератури, пропонуються також типові тестові завдання для контролю та оцінки знань студентів. Видання розраховане для студентів, що навчаються за спеціальністю "Туризм".

Мариняк, Я. О. Основи статистики : навчальний посібник / Я. О. Мариняк. – Тернопіль : Вектор, 2012. – 144 с.

  У навчальному посібнику розглянуто основні розділи статистики. Посібник складається з трьох розділів. У першому з'ясовано такі складові загальної теорії статистики як формування і перетворення рядів статистичних даних. У другий розділ включено основні методи обробки статистичних даних: вибірковий, методи аналізу взаємозв'язків, ряди динаміки, індекси. У третьому розділі наведено основні питання макростатистики та мікростатистики. Видання розраховане для студентів, що навчаються за спеціальністю "Туризм".

Мариняк, Я. О. Етнокульторологія та антропологія : навчально-методичний посібник / Я. О. Мариняк. – Тернопіль : Вектор, 2014. – 180 с.

  У навчально - методичному посібнику розглянуто основні розділи "Етнокультурології та антропології". У ньому пропонуються завдання для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Теми подано відповідно до програми курсу. Весь навчальний матеріал поміщено у чотирнадцять практичних робіт, де подано питання теоретичного блоку, перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури, пропонуються також типові тестові завдання для контролю та оцінки знань студентів, методичного путівника за питаннями теми. Видання розраховане для студентів, що навчаються за спеціальністю "Туризм".

Мариняк, Я. О. Туризмознавство. Вступ до спеціальності : навчально-методичний посібник / Я. О. Мариняк. – Тернопіль : Вектор, 2014. – 168 с.

  У навчально - методичному посібнику розглянуто основні розділи туризмознавства. У ньому пропонуються задачі для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Теми подано відповідно до програми курсу. Весь навчальний матеріал поміщено у дев'ять практичних робіт, де подано питання теоретичного блоку, перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури, пропонуються також типові тестові завдання для контролю та оцінки знань студентів, а для окремих тем методичний путівник за питаннями теми. Видання розраховане для студентів, що навчаються за спеціальністю "Туризм".

Мариняк, Я. О. Фізична географія України. Загальний огляд : навчально-методичний посібник / Я. О. Мариняк. – Тернопіль : Вектор, 2013. – 100 с.

  У навчально - методичному посібнику розглянуто основні розділи фізичної географії України. Загальний огляд. У ньому пропонуються завдання для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Теми подано відповідно до програми курсу. Весь навчальний матеріал поміщено у п'ятнадцять практичних робіт, де подано питання теоретичного блоку, перелік рекомендованої основної та додатковою літератури, пропонуються також типові тестові завдання для контролю та оцінки знань студентів. Видання розраховане для студентів, що навчаються за спеціальністю " Географія ".

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах