Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку доценту, викладачу Дрогобицького педагогічного університету ім. І. Франка Балашківу Вірославу за подаровані книги.

alt

Блашків В. С. Степан Стельмащук – композитор, хоровий диригент, фольклорист, педагог : монографія / В. С. Блашків, П. В. Гушоватий. – Дрогобич : Посвіт, 2015. – ISBN 978-617-7235-49-0

‚  У монографії зроблено спробу висвітлити життєвий і творчий шлях знаного хорового диригента, композитора, вченого-фольклориста, дослідника-музикознавця, музиканта-педагога, активного діяча на ниві української культури Степана Ільковича Стельмащука. Проаналізовано творчу спадщину митця та його творчі зв’язки з відомими композиторами Галичини, висвітлюються умови, в яких він жив і творив.

alt

Блашків В. Тернополяни в історії Дрогобицького педагогічного університету / В. Блашків, П. Гушоватий. – Дрогобич : Посвіт, 2015. – ISBN 978-617-7235-49-0

  У довіднику подано біографічні дані працівників Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, вихідців із Тернопільщини, які працювали в ньому від початку заснування і тих, що працюють у теперішній час.
  Усі матеріали взяті з архіву університету та інших джерел, опублікованих кафедрами та факультетами.
  Довідник розрахований на викладачів, студентів та усіх тих, хто цікавиться історією становлення Дрогобицького державного педагогічного університету і здобутками його працівників на освітянській ниві нашого краю.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]