Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна проректору з наукової роботи ТНПУ ім. В. Гнатюка Буяку Богдану Богдановичу за подаровану книгу.

Буяк, Б. Б.  Релігієзнавство: хрестоматія-практикум : навчально-методичний посібник / Б. Б. Буяк, І. Б. Скакальська. – Тернопіль, 2014. – 194 с. – ISBN 978-617-595-032-6

  Навчальний посібник з релігієзнавства призначений всім, хто вивчає та викладає релігієзнавство, для поглиблення, систематизації, закріплення знань, набуття навичок самостійного опрацювання та осмислення матеріалу.
  Мета посібника - спонукати читачів до пошуку й вивчення джерельної бази, зокрема, текстів з священних книг, автентичних історичних документів, указів і послань, правил і циркулярів, літературних творів, які відображають розвиток релігієзнавчих знань в Україні та інших країнах. Ознайомити студентів з основним змістом міфологічної творчості народів світу, різноманітних релігійних оповідей та притч, священних книг (Святого Письма та Святого Переказу) релігій, зокрема таких, Веди індуїзму, Талмуд іудаїзму, Трипітака та інші буддійські тексти і книги, християнська Біблія, Коран і Суна в ісламі тощо, що увійшли у світову духовну культуру людства як її визначні пам'ятки.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах