Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна кандидату педагогічних наук, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи ТНПУ ім. В. Гнатюка Главацькій Ользі Леонідівні за подаровану книгу.

Главацька, О. Л.  Менеджмент соціальної роботи: теорія та практика : навчально-методичний посібник / О. Л. Главацька. – Тернопіль : Вектор, 2015. – 616 с.

  Навчально-методичний посібник містить програму навчальної дисципліни та матеріал, необхідний для ефективної організації самостійної роботи студентів. У теоретичній частині пропонується ґрунтовний виклад ключових питань лекційного курсу. У практичній - запитання для обговорення, аналізу, ситуаційно-ананалітичні завдання, тести для самоконтролю.
  Посібник призначений для студентів та викладачів вищих навчальних закладів. Він буде корисним фахівцям, які працюють у соціальній сфері, а також тим, хто цікавиться актуальними проблемами менеджменту соціальної роботи як навчальної дисципліни, сфери наукових знань та специфічного виду професійної діяльності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах