Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна кандидату наук із соціальних комунікацій Фурманкевич Наталії Михайлівні за подаровану книгу.

Фурманкевич, Н. М.  Рекламний дискурс в електронних мас-медіа України:соціологічні особливості, форми творення в Інтернеті : монографія / Н. М. Фурманкевич. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2013. – 174 с. – ISBN 978-966-07-2633-8

  На основі комплексного аналізу розкрито мовну своєрідність рекламного мовлення на телебаченні та радіо, виявлено механізми мовного впливу реклами на споживача. Досліджено емоційно-оцінне ставлення українського споживача до реклами на телебаченні, радіо- та в Інтернеті. Окреслено фактори комунікативної ефективності сучасної української теле-, радіо- та інтернет-реклами. У монографії з'ясовано основні техніки впливу та форми подачі реклами; досліджено мовотворчі засоби сучасної телереклами; проаналізовано мовні аспекти творення радіореклами, досліджено та виокремлено найбільш поширені рекламні носії в Інтернеті. Під час дослідження рекламного дискурсу враховано цілісність і взаємозв'язок усіх компонентів комунікативного процесу.
  Монографія призначена для фахівців у галузі соціальних комунікацій, філологів, соціологів, психологів, аспірантів, студентів, а також для всіх, хто цікавиться рекламною комунікацією в сучасних електронних мас-медіа України.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах