Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку бібліотеці Ужгородського національного університету за подаровану книгу.

 

Михайло Полюжин, Наталія Венжинович та їх учні : біобібліогр. покажч. до 70-річчя Ужгор. нац. ун-ту / уклад. і відп. за вип. М. М. Медведь ; бібліогр. ред. : Л. О. Мельник, О. З. Цуняк. – Ужгород : ФОП Сабов А. М., 2015. – 180 с. : іл. – ISBN 978-617-7344-04-8

 

  У покажчику відображено основні етапи життя, наукової та педагогічної діяльності доктора філологічних наук, професора Михайла Михайловича Полюжина та кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови ДВНЗ "Ужгородський національний університет" Наталії Федорівни Венжинович, їх учнів. Видання містить інформацію про науковий та навчально-методичний доробок учених, фотовідбитки обкладинок найвагоміших праць, а також світлини, які ілюструють їх багатогранну наукову та педагогічну діяльність.
  Для студентів, аспірантів, наукових працівників і всіх, хто цікавиться проблемами германського й слов'янського мовознавства загалом та англійської й української мови зокрема.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]