Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна ТОВ "United Forest", генерадбному директору Т. М. Дворському за подаровані книги.

Білінський В. Б. Країна Моксель, або Московія : роман-дослідження : у 3-х кн. Кн. 1 / В. Б. Білінський. – 2-ге вид., виправ. і допов. – Тернопіль : Богдан, 2015. – 376 с. – ISBN 978-966-10-4193-5

  У книзі повідомляються факти, взяті з історичних джерел, що свідчать про справжню історію Російської імперії у неспотвореному вигляді.
  Видання дає змогу пізнати причини замовчування й викривлення офіційною радянською історіографією правди про московитів і Московське князівство.

Білінський В. Б. Країна Моксель, або Московія : роман-дослідження : у 3-х кн. Кн. 2 / В. Б. Білінський. – 2-ге вид., виправ. і допов. – Тернопіль : Богдан, 2015. – 320 с. – ISBN 978-966-10-4194-2

  У книзі на основі давніх літописних джерел досліджено історичні корені Російської імперії, доведено факти становлення та розвитку московитів як народу на базі давнього фінського етносу.

 

Білінський В. Б. Країна Моксель, або Московія : роман-дослідження : у 3-х кн. Кн. 3 / В. Б. Білінський. – 2-ге вид., виправ. і допов. – Тернопіль : Богдан, 2015. – 320 с. – ISBN 978-966-10-4195-9

  У третій книзі, як і в перших двох, наведено факти, які трактують історію Російської імперії в неспотвореному вигляді, такою, якою вона була насправді.
  Читач дізнається, чому в офіційній радянській історіографії замовчувалася правда про московитів і Московське князівство.
  Книгу можна рекомендувати студентам і викладачам вузів як навчальний посібник.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]