Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна професору Чернігівського державного інституту економіки і управління Іванишину Володимиру Андрійовичу за подаровані книги.

Іванишин В. А. Геологія і перспективи нафтогазоносності глинсько-розбишівського валу : монографія / В. А. Іванишин. — Чернігів. — ПАТ "ПВК "Десна", 2013. — 272 с. — ISBN 978-966-502-538-2

  В монографії викладені результати палеотектонічних досліджень, літолого-фаціального ви­вчення порід, закономірностей розвитку порід-колекторів на валу загалом і в розрізах окремих свердловин, нафтогазоносності палеозойських відкладів, охарактеризовані перспективні ділян­ки для розміщення бурових або геофізичних робіт.

Іванишин В. А. Геологія і нафтогазоносність Голотівщинсько-Мехедівсько-Луценківсько-Свиридівського структурного вузла в Дніпровсько-Донецькій западині : монографія / В. А. Іванишин. — Чернігів : ПАТ "ПВК "Десна", 2013. — 336 с. — ISBN 978-966-502-536-8

В монографії на підставі палеотектонічних досліджень, детального літолого-фаціального вивчення порід, спектральних аналізів, закономірності розвитку порід-колекторів на площі та в розрізі сформульовані оригінальні висновки, серед яких твердження про те, що Голотівщин-сько-Мехедівсько-Луценківсько-Свиридівський вузол є дельтою і авандельтою турнейсько-ві-зейської палеоріки. При цьому Мехедівсько-Луценківська ділянка може вважатися гирловим баром, а Свиридівська - прибережною частиною моря.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]