Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна  доценту кафедри інформатики та методики її викладання Шмигер Галині Петрівні за подаровану книгу.

Балик Н. Р., Шмигер Г. П. Технології Веб 2.0 в освіті : навчальний посібник / Н. Р. Балик, Г. П. Шмигер. — Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2011. — 128 с. — ISBN 978-966-10-1871-5

  Сьогодні неможливо уявити сучасний навчальний процес без активної роботи в мережі науковця, викладача, вчителя, студента, учня. Але чи завжди мн орієнтуємося в тому, як ефективно працювати в мережі, щоб не «потонути» в ній? Є багато корисних сервісів Google, причому безкоштовних, що дають можливість керувати своїми знаннями, економити час та підвищувати ефективність роботи. Багато із цих сервісів відносять до так званої технології нового покоління — технології Веб 2.0.
  У посібнику розглянуто сервіси компанії Google (пошукові служби, документи, геосервіси, блоги, Picasa тощо), що з успіхом можуть використовуватись усіма, хто хоче мати зручні інструменти для роботи в мережі.
  Посібник орієнтовано на спеціалістів з інформатики, викладачів, студентів, учителів, учнів та усіх, хто цікавиться сучасними інформаційними технологіями.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]