Наукова бібліотекаТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна пані Михно Наталці за подаровані книги.

728
729

Михно, Н. Скарби твого міста. Теребовля [Текст] / Н. Михно. – Львів: Астролябія, 2011. – 48 с.: іл.

Книга Наталки Михно "Скарби твого міста" є першою книгою унікальної серії вибраних легенд, оповідок, переказів про Теребовлю, одне з найдревніших міст України.
Проект "Скарби твого міста" має собі за мету прийти на допомогу вчителям та батькам у вихованні в юних українцях любові до своєї маленької батьківщини та пошани до великої держави Україна.
Пропонована книжка розповість маленьким читачам про дивовижні пригоди двох дванадцятирічних школярів, Славка та Софійки, котрі розпочинають свою надзвичайно пізнавальну мандрівку містами України із своєї рідної Теребовлі.
Серія книг "Пізнавальна мандрівка Україною" - це оригінальний підхід до подання легенд про походження назв міст, переказів про історичні особи, події та факти, котрі пропонуються зрозумілою та доступною мовою для читання дітям молодшого та середнього шкільного віку.

727730

Михно, Н. Скарби того селища. Микулинці [Текст] / Н. Михно; фоток. Н. Балянт. – Львів: Астролябія, 2011. – 47 с.: іл.

«Скарби того селища: Микулинці» Наталки Михно – є другою книжкою із серії «Мандрівка Україною». Це видання – оригінальний підхід до подання легенд назв міст, сіл та селищ України, переказів про історичні особи, події та факти.
Для широкого кола читачів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]