Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна пані Радчук Галині Кіндратівні, за подаровані книги.

420

Радчук, Г.К. Аксіопсихологія вищої школи [Текст] : монографія / Г. К. Радчук . – Тернопіль : [ТНПУ], 2009. – 415 с.

Монографія присвячена актуальній проблемі аксіогенезу особистості майбутнього фахівця у процесі навчання у вищому навчальному закладі. У роботі представлено сучасне розуміння аксіогенезу особистості студента, визначено сутність та зміст досліджуваного феномена, механізми, принципи та психолого-педагогічні засади його становлення. Виокремлені параметри культурно-феноменологічного моделювання аксіогенезу особистості майбутнього фахівця відповідають потребам вищої школи щодо її модернізації на засадах гуманізації та гуманітаризації.

Практика

Практика в системі професійної підготовки психологів[Текст] : навчально-методичний посібник / за заг. ред. Б. Д. Грищук. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2011. – 318 с.

У посібнику розкриті основні завдання, особливості організації та проведення практики в процесі підготовки фахівців психологів у вищих навчальних закладах. Наводиться апробована модель системи системи практик, яка зорієнтована на відпрацювання студентами професійних умінь і навичок в основних видах діяльності психолога.

Для студентів, викладачів, а також всіх фахівців, які працюють у сфері практичної психології

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]