Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка висловлює щиру подяку викладачу кафедри педагогічної майстерності і освітніх технологі  Янкович Олександрі Іванівній за подаровану книгу.

128

Янкович, О.І. Освітні технології вищої школи України: проблеми та перспективи [Текст]: Монографія / О.І. Янкович;  за ред. В.М. Чайки. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2010. —208 с. ISBN 978-966-07-1888-3

У монографії здійснено аналіз теоретичних основ та практики реалізації технологічного підходу у вВищій школі. Визначено базові поняття. Обгрунтованно критерії, структуру та класифікацію освітніх технологій.
Вагоме місце в дослідженні відведено історичним аспектам технологізації освіти. З'ясовано періоди генезису освітніх технології у вищих навчальних закладах України, їх провідні тенденції та перспективи використання позитивних ідей в умовах сьогодення. Створено модель розвитку технологічно підходу у вищій школі.
Висвітлено основні типи сучасних освітніх технологій. Визначено причини їх недостатнього використання в закладах освіти та шляхи усунення виявлених недоліків навчально-виховного процесу. Здійснено прогнозування майбутнього розвитку технологізації освіти.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах