Шановні колеги!

Claratif  Запрошуємо аспірантів, магістрів та викладачів взяти участь у вебінарах українською мовою від компанії Clarivate. 

  Традиційно вебінари безкоштовні, тривалість кожного одна година, у WEBEX, учасник, що прослухав більше 90 % часу отримує електронний сертифікат.

У лютому обговорюватимемо відкритий доступ, патентні дані у Derwent Innovation Index на платформі Web of Science та визначатимемо лідерів за даними Web of Science Core Collection. 

 Реєстрацію на всі вебінари відкрито, необхідно перейти за обраним посиланням, натиснути кнопку Register та заповнити анкету. По реєстрації, а також за добу та за годину до вебінару надійдуть листи нагадування з параметрами входу у WEBEX. При підключенні до вебінару врахуйте, що WEBEX не підтримує операційну систему ХР. На вебінарах буде оголошено призерів вікторин січня та питання вікторин лютого.

 

10 лютого 16:15–17:15

Тема: 20 років Будапештській ініціативі відкритого доступу: як змінився публікаційний ландшафт (серія Clarivate науковцям 2022)

Тези: Відкритий доступ. Відкрита наука. Визначення. Складові. Функції. Вплив на публікації. Відкритий доступ та його види. Вартість публікацій. Вплив на доступ і поширення знань . Аналіз відкритих публікацій України

Реєстрація: 

Реєстрація: https://bit.ly/3HIJ3U8

 

Цього року глобальна серія Research Smarter і українською

23 лютого 10:15–11:15

Тема: Research Smarter: Derwent Innovation Index: додаткові можливості для наукових досліджень

Тези: Дослідницька діяльність науково-дослідних установ та університетів відіграє вирішальну роль у життєвому циклі інновацій. Результати досліджень відбиваються у публікаціях та патентах. Виконуючи стандартні пошуки і намагаючись зрозуміти тенденції досліджень, наукова спільнота часто схильна покладатися лише на дані публікацій, нехтуючи важливими патентними даними. На вебінарі обговоримо патентні дані, доступні у Web of Science та інших рішеннях Clarivate.

Реєстрація: https://bit.ly/3ubJumn

 

24 лютого 10:15–11:15

Тема: Research Smarter: Визначення експертів за допомогою даних Web of Science

Тези: На вебінарі сфокусуємося на здобутках науковців за даними Web of Science Core Collection. Розглянемо прикладні задачі: • Хто є кваліфікованими спеціалістами з моєї спеціальності та є лідером? • Де знаходяться центри передового досвіду в конкретному регіоні? • З якими дослідниками варто шукати партнерства? • З якими фахівцями співпрацюють мої конкуренти? • Можливості та функції Publons та Orcid

Реєстрація: https://bit.ly/345MPZt

Записи попередніх вебінарів на каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg

Розклад вебінарів українською https://clarivate.ua

Розклад вебінарів російською https://clarivate.com/ru/webinars/

 

17 лютого 10:00-12:00 (київський час)

Спільний вебінар Clarivate та Антиплагиат
Эффективные информационные инструменты для работы с научными журналами

Реєстрація та анонс https://bit.ly/3raS3vL

 

Розклад вебінарів мовами Євросоюзу (без сертифікатів)

https://clarivate.com/webofsciencegroup/training/

Сайт компанії https://clarivate.com/

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]