logo1 3

Електронні ресурси Австралії

лого

 

 Переглянути

Trove — група бібліотек, університетів та австралійських організацій.

 

Lib australia logo

Переглянути

Libraries Australia — це служба спільного використання ресурсів, що управляється Національною бібліотекою Австралії для австралійських бібліотек та їх користувачів. 

 

Monash logo

Переглянути

 Monash university є однією з провідних академічних бібліотек Австралії. Послуги та ресурси, які надає бібліотека, є основою, на якій громада будує свій високий рівень навчання, викладання та досліджень.

 

diviniti logo

 Переглянути

University of Divinityце австралійський колегіальний університет, що спеціалізується на богословстві. 


 Електронні ресурси Японії

 cini logoПереглянути

CiNii (NII Academic Information Navigator [Signy]) — це служба баз даних, яка дозволяє шукати академічну інформацію, таку як дисертації, книги / журнали та докторські дисертації.


Електронні ресурси Шотландії

Scotland logo

  Переглянути

The National Library of Scotland — довідкова бібліотека зі зібраннями світового класу. Це також найбільша бібліотека Шотландії та одна з найбільших дослідницьких бібліотек у Європі.


 Електронні ресурси Франції

IdRef logoПереглянути

IdRef (ідентифікатори та довідкові матеріали для вищої освіти та досліджень) - це веб-додаток, розроблений і підтримуваний ABES. IdRef дозволяє користувачам та стороннім додаткам запитувати, консультуватись, створювати та збагачувати записи.


 Електронні ресурси Китайської Республіки (Тайвань)

SLIM logo

Переглянути

 

 


 Електронні ресурси  США

Stenford loga Переглянути 

Стенфордський університет — приватний вищий навчальний заклад міста Стенфорд, Каліфорнія, США. Складається з Архіви Інституту Гувера і Бібліотека та архіви інституту Гувера.

 

Interarhiv logo

 Переглянути 

Internet Archive - це некомерційна бібліотека з мільйонами безкоштовних книг, фільмів, програмного забезпечення, музики, веб-сайтів тощо.

 

Concordia logo Переглянути 

 The Carl B. Ylvisaker Library надає якісні інформаційні ресурси та сприяє ефективному їх використанню. Конкордський коледж підтримує ресурси та послуги бібліотеки Карла Б. Ілвісакера для первинного використання студентами, викладачами, персоналом та духовенством Конкордії.

 

Orbis logo

  Переглянути 

 

 

Garvard logo

 Переглянути 

HOLLIS — це каталог Гарвардської бібліотеки. Шукайте в HOLLIS книги, статті, засоби масової інформації та ін.

 

 

WorldCat logo

 Переглянути 

WorldCat — це найповніша у світі база даних про бібліотечні колекції. OCLC забезпечує якість, доступність та цінність. Бібліотеки-члени забезпечують основу. Партнери підтримують зростання WorldCat.

 

Library logoПереглянути 

Колекції Бібліотеки Конгресу містять понад 162 мільйони книг, періодичних видань, рукописів, карт, музики, записів, зображень та електронних ресурсів. Каталог LC містить 17 мільйонів записів, що описують ці колекції.

 

Hathi logo

 Переглянути 

HathiTrust — це партнерство академічних та дослідницьких установ, що пропонує колекцію мільйонів назв, оцифрованих з бібліотек по всьому світу.

 

 

OpenLib logo

 

Переглянути 

 


  Електронні ресурси  Нідерландів

NB logo Переглянути

Як національна бібліотека, KB має завдання зберегти національну, друковану та рукописну культурну спадщину країни та надати кожному доступ до знань та культури в Нідерландах.


  Електронні ресурси  Канади

Northern logo

Переглянути

Northern Lakes College — більшість її бібліотечних фондів становлять цифрові ресурси, включаючи бази даних, електронні книги, потокове відео та підтримку онлайн-бібліотек. Бібліотека NLC є членом Бібліотечного консорціуму NEOS, який забезпечує доступ до фізичних ресурсів, крім тих, що входять до місцевих колекцій, студентам та працівникам, які мають доступ до кампусів NLC чи інших бібліотек NEOS.

Saskatcevan logo

 Переглянути

University of Saskatchewan — один з провідних дослідницьких університетів Канади, що займається науковими дослідженнями.

 


 Електронні ресурси  Данії 

BibliotekDK logo

Переглянути

У бібліотеці bibliotek.dk ви знайдете записи про всі предмети, опубліковані в Данії, а також про всі предмети, знайдені в датських публічних та дослідницьких бібліотеках. bibliotek.dk - це не бібліотека, а скоріше база даних предметів, що знаходяться на складі датських публічних та дослідницьких бібліотек.


 Електронні ресурси  Великобританії 

libBrityshПереглянути

 British Library — надає доступ до найповнішої у світі колекції досліджень. Надає інформаційні послуги академічним, діловим, науковим та науковим спільнотам.

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]