Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку методисту Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, випускнику природничого факультету Тернопільського державного педагогічного інституту 1990 року Анатолію Олександровичу Пасічнику за подаровані книги.

 

195

Пасічник А. В обіймах слів / Анатолій Пасічник. – Тернопіль : Крок, 2018. – 154 с.


   До другої поетичної збірки А. Пасічника “В обіймах слів” увійшли нові вірші про найглибші почуття людини, про красу довкілля, про урбаністичне середовище, про духовний зміст життя, а у віршах про війну на сході України кожне слово написано без вагань, не залишаючи місця для компромісу.
   Збірка розрахована на широке коло шанувальників поетичного слова.

196

Пасічник А. Поезія натхнення / Анатолій Пасічник. – Львів : ЗУКЦ, 2016. – 60 с.


   Увазі читачів пропонується перша поетична збірка львів’янина Анатолія Пасічника, яка охоплює понад двадцятип’ятирічний період життя. У віршах, які ніколи не планувалися бути надрукованими, багато юнацької наївності, загадкової закоханості, життєвої зрілості, захоплення красою довкілля.
   До збірки увійшли перші вірші, які писалися на студентській лаві; ліричні етюди, написані серцем; патріотичні вірші про сучасну історію України; дитячі поезії, написані для донечок.
   Збірка розрахована на широке коло читачів.

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]