Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку чемпіону України з легкої атлетики, співзасновнику і Президенту Федерації шейпінгу України  Василю Мар′яновичу Гумену за подаровану книгу.

 

56

Гумен В. Шейпінг в системі фізичного виховання вищих навчальних закладів: монографія / Василь Гумен. – Львів : Українські технології, 2016. – 228 с.


   У монографії розглянуто і науково обґрунтовано доцільність застосування модифікованих шейпінг-програм у фізичному вихованні вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації. На основі аналізу вітчизняних та закордонних літературних джерел виявлено проблеми системи фізичного виховання вищих навчальних закладів щодо змісту навчальних програм та ставлення студентів до урочної форми занять і їх оцінки. Дослідженнями автора доведено можливість застосування модифікованих шейпінг-програм в урочній формі фізичного виховання. Також досліджені провідні мотиви, які спонукають студенток до занять фізичними вправами. Перевірено ефективність досліджуваної та чинної програм з фізичного виховання щодо можливості самостійного вибору кожною студенткою інтенсивності виконання фізичних вправ залежно від самопочуття і стану їх працездатності у кожному занятті.
   Видання буде корисним для науковців, дослідників системи фізичного виховання та викладачів вищих навчальних закладів.

 

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]