Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України за подаровану книгу.

Шуба Я.М.

Шуба Я.М. Основи молекулярної фізіології іонних каналів: [Текст] навч. посібник / Я.М. Шуба . – К.: Наук. думка, 2010. – 447 с.

Навчальний посібник написано на основі спецкурсу з біофізики іонних каналів, який читається на біологічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У ньому представлено сучасні уявлення про класифікацію і молекулярну будову іонних каналів плазматичної мембрани тваринних клітин, отримані на основі молекулярно-біологічного клонування їх генів, мутагенезу, структурно-функціональних досліджень гетерологічно експресованих каналів й аналізу зображень з високою роздільною здатністю кристалізованих канальних білків. Висвітлено роль іонних каналів у фізіологічних і патологічних процесах.
Для студентів і аспірантів медико-біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також широкого кола науковців, зацікавлених в отриманні базової інформації з молекулярної організації іонних каналів. Книга може слугувати також довідником.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]