З 1 квітня по 31 травня 2015 року тестуємо 6 тематичних баз від компанії EBSCO 
98

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/education-source

99

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/applied-science-technology-source

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/humanities-source

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/legal-source

Masthead

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/academic-search-complete

PoliticalScience

Список за адресою: https://www.ebscohost.com/academic/political-science-complete

Доступ здійснюється тільки в локальній мережі університету.

 

Pесурси щодо EBSCO

 Довідка для базового пошуку EBSCO (pdf)

 Довідка для розширеного пошуку EBSCO – Поля керованого режиму (pdf)

  Довідкова інформація EBSCO (навчальні посібники, постери, листівки, додатки)

 

Тестові бази даних включають в себе 6 розділів:

Academic Search Complete – мультидисциплінарна база даних від компанії EBSCO, що пропонує доступ до найбільш популярних та цінних наукових журналів різних галузей знань. База індексує майже 14 000 журналів, надає доступ до повних текстів з 9 000 журналів, більша частина яких (7 800) – рецензовані. Серед організацій, журнали яких представлені у цій базі даних American Institute of Physics, American Society of Civil Engineers, American Society of Mechanical Engineers, Cambridge University Press, Oxford University Press, Springer, Taylor & Francis, Wiley-Blackwell, Hindawi Publishing Corporation тощо.
Academic Search Complete (презентація, pdf)

Applied Sciand Tech Source_Masthead_WebApplied Science & Technology Source – база даних із прикладних та комп’ютерних наук. Серед журналів є назви, що раніше не були доступні. 1400 повнотекстових журналів надають доступ до провідних періодичних ділових, професійних, технічних та популярних журналів, посібників, матеріалів конференцій. База містить унікальний предметний тезаурус та зміст колекції Industrial Arts Index (1913-1957). Тематичні розділи бази: прикладна математика, штучний інтелект, інформаційні та комунікаційні технології, комп’ютерні бази даних та програмне забезпечення, теорія та комп’ютерні системи, нейронні та оптичні системи, нові технології та ін.

LegalSource_Masthead_WebLegal Source – база даних юридичного спрямування, що пропонує доступ до більше ніж 870 повнотекстових журналів з права, та є авторитетним джерелом інформації з актуальних досліджень, думок і тенденцій у юридичній сфері. База містить наукові статті, матеріали конференцій та симпозіумів, юридичні документи, судові рішення, законодавчі акти, книги, рецензії тощо.

Political Science Complete_Masthead_WebБаза даних Political Science Complete охоплює дослідження з порівняльної політології, гуманітарних питань, міжнародних відносин, права та законодавства, політичних теорій та ін. База надає доступ до повних текстів 660 журналів, більше 300 книг та монографій, майже 45 000 матеріалів конференцій, серед яких заходи International Political Science Association. Political Science Complete має тезаурус із 23 500 термінів для ефективного пошуку. Серед журналів, доступ до яких надає база, такі відомі видання як American Diplomacy, American Journal of Political Science, Canadian Parliamentary Review, Journal of Language & Politics, Journal of Politics, Political Science Quarterly, Political Studies

Humanities Source_Masthead_WebHumanity Source – ресурс для студентів, викладачів, дослідників різних сфер гуманітарної науки. База даних пропонує повнотекстовий доступ до більше ніж 1500 журналів, а також до бібліографічних даних, інтерв’ю, повних літературних текстів, рецензій на книги, фільми, мюзикли, програми радіо та телебачення тощо. Тематично база охоплює археологію, історію, гендерні студії, мовознавство, літературознавство, філософію, релігію, різі види мистецтва (музика, фільми, танці, художнє мистецтво та ін.).

Education Source_Masthead_Web Education Source – одна з найбільш педагогічних баз, що пропонує доступ до більше ніж 1900 повнотекстових журналів, а також до повних текстів книг, конференцій, матеріалів конференцій, звітів, статистичних щорічників і пропонує цитування більше до 5 млн. статей з освітньої тематики. База містить педагогічні матеріали для різних вікових категорій (від раннього дитинства до вищої освіти, а також освіта дорослих, мовна освіта, методи тестування тощо.

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks